Re: Pro Vadu
Vado, už dříve jsem si všimla, že pracujete s programy od té firmy - tuším i JUK a PUK? JUK v dosovské verzi byl mým nejoblíbenějším programem, ale po přechodu na JUKwin jsem měla potíže a vzdala jsem to. Zajímal by mě váš názor - srovnání té dosovské a windowsovské verze. Je to ještě pořád tak dobrý program? J.F.
Re: Pro Vadu
No, já si opravdu nemohu stěžovat, ba naopak. Vedu ale jen daňovou evidenci, takže používám Jukwin. V Juku je úplně všechno co potřebiji. Také je tam sklad, takže nemusím mít o program navíc. Vše je propojené. Takže např. když vypracujete mzdy v Muku, tak si je můžete ihned převést do Juku-peněžní deník, do závůzků odvody atd. Navíc jsou celkem rychlí s updatem, po internetu si ho stahuji, to je ideální. Ještě vám třeba řeknu, že když jsme se všichni trápili se seznamem zaměstnanců pro OSSZ /tučím že to bylo k 1.7./, tak oni ten seznam zařadili do muku a já ho jen vytiskla. no a je toho víc. ale jsou určitě také dobré programy. Určitě mi bude někdo oponovat.
Re:JUK a PUK
Klid, my s Vadou jsme jen uživatelé a program to je opravdu jeden z nejlepších, co jsem kdy vyzkoušela. Není moc rozšířený, to je pravda, proto jsem byla ráda, že se tady objevila Vada, která ho také zná. Tak nám to prosím odpusťte :-) J.F.
*** Nevidím na tom nic špatného - často se tady někdo ptá na účetní programy, tak proč se nepodělit o zkušenosti. Já dosovský JUK používala. Ale protože jsem potřebovala rozlišovat různé dílčí základy daně, moc spokojená jsem nebyla. Šlo to jen přes nadefinování např. zakázek. A při přechodu na JUKWIN se to všechno rozhodilo a nepřevedlo správně. Toť moje zkušenost :-)) ***
Přesně proto jsem ten program přestala také používat. To jste mě ale Blanko potěšila, že ho také znáte :-) Nejvíc se mi tam líbila snadnost účtování a provázanost s pohledávkami a závazky - od té doby jsem například nenašla program pro DE (JÚ), kdy bych při zaevidování faktury rovnou zadala o co se jedná a při úhradě se tím už nemusela zabývat. Výstupy byly horší, to je pravda, ale ta práce to byla úleva pro oči :-)
Vado nedávejte si prosím příště pozor, jsem moc ráda, že jste tady o tom programu psala :-) J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 11. 2005 12:38
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se mzdovým programem od firmy Kopr - MukWin a případně je jeho instalace i ovládání tak jednoduché, jak na svých www stránkách inzerují.
Děkuji