Re: Pro Moravu :-)))
Ahoj - moc děkuji za odpověď. Jsem tu 6. rok a od 4/04 mám 17.000,- hrubého.Vztahy máme dobré, ale člověk musí žít. Doufám, že jsi alespň z Jižní Moravy a máte blízko vinohrad - víno pomáhá pohodě a já ho mám ráda. Není mi to příjemné , ale kamarádek se neptám. ( jedná dělá podvojné účto, druhá na Fin. ředite., třetí učitelku na základce (a to si učitelé stěžují - ta má 19.000,-) bylo by to směšné se ptát - je to nesrovnatelné, každý jsme si vybrali.
Ale potřebuji srovnání - pro doložení případné mé žádosti. Omlouvám se a přeji hezký den.
Vinecko mam taky rada, ale k vinohradum to mam dost daleko...jsem ze Sev. Moravy. Muj pritel je ucitel na ZS, uci tam 4. rok a ma 16 000 hrubeho. Ma hodne aktivit i mimo skolu a casto bereme decka i na nase soukrome vylety na hory atd atd. Moc penez to neni - teda aspon pro chlapa ne. Az budeme mit mimco, tak si to nedovedu predstavit ....
Ahoj, já jsem z Prahy (což je pro mzdu neporovnatelné), před mateřskou jsem měla na starosti účto celého odštěpného závodu (velikost malého s.r.o.) bez mezd, pokladny a skladu a dále sehrávání účetnictví jednotlivých odštěpných závodů, účetní závěrku (podklady pro audit), daňová přiznání. K dispozici daňovou poradkyni na telefonu. Po pěti letech mzda 26.000 hrubého.
Teď jsem na rodičovské, do práce chodím 2 dny v týdnu (naštěstí mám babičku), dělám poloviční práci a beru polovic.
ještě jednou vysočina,
nástupní plat byl před 6 lety 9.000,- hrubého
upřesnuji, ve firmách dělám vše, tzn. mzdy, pokladnu, fakturaci, DPH ( měsíční plátci ),závěrky, daňová přiznání, sil. daň, daň z nemovitostí, korespondenci,instalace a údržbu PC .... různorodá práce mě baví, akorát ty prachy...
daňového poradce bohužel nemáme , díky bohu za toto forum !
Re: Dotaz pro Danu
Naštěstí cizí jazyk nepotřebuji, jedná se o tuzemskou firmu. Za to mě potkala věc zvaná konsolidace - kontroluji ještě účto mateřské společnosti (naštěstí konsolidace nepodléhá IFRS a naštěstí máme super auditora, který defacto udělal konsolidovanou závěrku za mě...)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 11. 2005 13:36
Prosím zda-li by mi někdo neporadil. Všichni neustále studujeme, sledujeme, účtujeme, radíme se - a v konečné fázi za vše ručíme. Vím, že co firma, možnosti a region se liší. Ale přesto prosím zda-li by mi někdo nedal ohlas, o co mi mohu říci ?
Účetní - firma cca 18 zaměstnanců, vede DE, měsíční plátci DPH
Zpracovává personalistiku (velká fluktuace), silniční daň, mzdy (OSSZ, zdr.poj.) , veškerou korespondenci a hlášení (FÚ, ÚP, OSSZ, Zdr.poj.) došlé, přijaté faktury (ne podklady pro fakturaci),daňové přiznání pro majitele a spolupracující osobu, placení bankou (internet), ne fyzické vedení pokladny. Jsem zaměstnanec - tudíž 8,5 h denně na pracovišti. Nikdo mě nezastoupí - nikdy, protože majitelé jsou starší, počítač neobsluhují a účetnictví nerozumí. A nyní máme diskusi ohledně platu, poradí mi někdo ? Jsem z Jižních Čech. Díky