Re: Vyúčtování zalohove dane
Co je to "občas SR" ?
......................
OT. Není to velice podobný dotaz k tomu, co zde na tomto diskuzním foru poslední dobou zodpovídáno tak 1 x - 2x týdne?
Jen se ptám s ohledem na místní pravidla, zejména na pravidlo číslo
4) HLEDEJTE
Berte ohled na ostatní a neplýtvejte jejich časem. Než se zeptáte, zkuste najít odpověď pomocí odkazu "Vyhledávání". Snažte se nejdříve o problému něco nastudovat sami a pak se zeptejte na to, čemu nerozumíte nebo co jste nenašli. Málokomu se chce znovu a znovu odpovídat na jednoduché dotazy, na něž lze najít v diskuzi dostatek odpovědí. Lidé raději odpovídají tazatelům, kteří projevili alespoň nějakou snahu o nalezení řešení.
Pravidla diskuzního fóra
Dříve než se zeptáte, přečtěte si následující doporučení
https://business.center.cz/business/diskuze/pravidla.aspx
......................
Odpověď naleznete také s největší pravděpodobností v POKYNECH k danému tiskopisu
......................
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
22. 2. 2018 14:24
Dobrý den, mám takovou prosbu. Zamestnavame občas na dohodu i na HPP. Ted když vyhotovuju roční vyúčtování, tak se mi do přílohy tohoto formuláře, kde se uvádějí občané SR načítání lide na HPP i dohodu, je to tak v pořádku? Tedy pokud pana A, který je občas SR, ma u nas smlouvu na HPP i dohodu, tak se mi nám načte 2x. Dekuji