Re: koncový odběratel - nutno uvést?
To by mě zajímalo, koho bych jim tam uvedl já, zboží prodávám a v době nákupu neznám koncového odběratele. Asi bych to měl dopředu zjistit, nakoupit jen na kolik mám odběr a pak je potrápit rozepisováním faktur dle jednotlivých koncových odběratelů. To je teda blbost, nebo jsem blbec já a dotazu nerozumím.
Re: koncový odběratel - nutno uvést?
Já si právě taky myslím, že jim do toho nic není. Jde o to, že zboží je určeno pro jednoho odběratele (koncového), a klient se domnívá, jestli ho jeho dodavatel nechce tímto způsobem "oběhnout" a zboží dodat sám. Jiný důvod nás nenapadá.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
22. 11. 2005 10:58
Klient nakupuje větší množství zboží u firmy s elektronickým zbožím, tato chce na objednávku zboží doplnit koncového odběratele zboží. Je klient povinen sdělit svého odběratele? (Vše ČR)