Re: Běžící výpovědní lhůta vs. nové zamě
na vaše otázky je jediná odpověď -legálně či pololegálně není žádná rada, zkušenosti jsou různé od toho,že si hodíte absence, skončíte a zaměstnavatel to vzdá až po to,že si zaměstnavatel najme právníka a nechá vás to zaplatit....vaše rozhodnutí,vaše odpovědnost
Re: Běžící výpovědní lhůta vs. nové zamě
Původní zaměstnavatel Vám dá Zápočtový list až po skončení PP. Nový zaměstnavatel by Vás tedy neměl zaměstnat na HPP. V původním zaměstnání se i můžete "hodit marod" a riskovat porušení léčebné kázně. Legální je tedy jedině dohoda, ostatní řešení jsou podvody.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 11. 2005 9:24
Dobrý den, dejme tomu, že jsem podal v průběhu listopadu 2005 výpověď (dohoda není možná) a potřebuji nastoupit do nové práce již od 1. ledna 2006.
Mám nějaké legální možnosti jak tuto situaci vyřešit ?
Mám nějaké pololegální možností ?
Má někdo s tímto zkušenost ? Děkuji za radu !!!