Re: Prosím pomoc!!!!!!!!!!
Je to barák, ve kterém se bydlí. Akorát nevím jestli bude snížená sazba i u prosklené verandy a stavby altánku, který stojí úplně samostatně a je to spíše pro odpočinek (určitě víte jak altánky vapadají, tenhle je jen trochu moderní...základem je sklo a je velký 15 m2). Bude tam opravdu také 5% DPH?? Je to správně? Poradí mi prosím ještě někdo?
Re: Prosím pomoc!!!!!!!!!!
5% se uplatní u rodinného domu, s výjimkou nebytových prostorů těchto domů- co to je, žádný zákon nedefinuje, takže si musíte u altánku asi říct, že tam bude 19%.Stejně se postupuje u samostatně stojících garáží. Ta veranda asi slouží k bydlení. Já se těším na 1.1.2008, kdy bude stavebnictví s 19% DPH
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 11. 2005 15:24
Prosím pomůže mi někdo? Nevím jakou výši DPH dát na fakturu vystavenou klientovi, když jsme mu dělali tyto stavební práce na základě stavebního povolení:
Výměna oken a balkonových dveří....?
Na terase provedení prosklené verandy....? Je spojená s barákem. Vlastně je k němu přilepená celá ze skla.
Stavba altanu na pozemku...?
Poradite mi prosím někdo. Nevím jak mám postupovat a spěchá to.
Děkuji!!!!
Dana