Re: Můžu prac. mimo HPP,a zam-tel nevědě
pokud není shodný předmět klidně, pokud je shodný tak "není žalobce,není soudce" ale nestojí to za to,radši požádat..
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Neni to jedno, ale to uz jsem psala (viz nize) .
Kdyby jsem pracovala na VPP, tak to se odvadi ZP a SP.
A jestli by jsem mela brigadu na DPP, to se nic neodvadi a a zam-tel by nemusel vedet, ze jsem mela kratkodobou brigadu?
Dekuji
teď tu řešíte daňové záležitosti...chápu to tak,že nechcete zbytečně platit - u dohody o prov.práce - pokud nepodepíšete daňové prohlášení u brigády- tzn.že budete mít podepsáno u hl.zaměstnavatele:
do 5000 Kč měsíčně srážková daň 15% a nevstupuje to do roč.vyúčtování,takže zaměstnavatel nic neví...pokud bude všší výdělek jak 5000 tak záloha a roř.vyúčt.podáváte sama,tedy zaměstnavatel ví...opravdu se z dohody neplatí soc.a zdr....takže dohoda do 5000 Kč měsíčně je řešením..
xxxx
Takze jestli najdu neco na DPP plat do 5000 (muze se zbytek vyplatit jinak? Premie nebo tak?) A i tak me to staci, mockrat dekuji za nazor. Zkusím neco najit , lepsi bude, pravdepodobne, osobne obejit podnikatele, ze?
Dekuji. Ivana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
24. 11. 2005 15:28
Ja vim, ze to neni hezke, ale potrebuji penize.
Je to mozne?
Ivana