Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 11. 2005 10:19
Tak pro ty které zajímá řešení dotazu ze včerejšího dne týkajícího se zaokrouhlování. Tak jsem se dovolala na ČOI a tam mi bylo řečeno, že ČOI zajímá zaokrouhlování pouze na pokladních dokladech placených v hotovosti nebo kartami. Zaokrouhlování faktur je nezajímá. Ale účtenky skutečně musejí být zaokrouhledny tak jak jsem uvedla níže v dotazu. Jakákoliv úprava provedená jinak než bylo uvedeno je nepřípustná a může být uložena zmiňovaná pokuta. Zjednodušeně řečeno, kde není žalobce není ani soudce. Takže pozor na vydávané účtenky, aby byly v souladu. Stačí nějaký zákazník, který vám chce zkomplikovat život a máte co dělat a on se jen bude smát. To je dneska, ale vhodné prostředí pro podnikání, že? Tak se držte a hodně sil.