Re: úraz zaviněný jinou osobou
Při této situaci je potřeba vyplnit onen Vám známý formulář a spolu s kopií PN odeslat na OSSZ. Nevypláce t dávky NP dokud Vám OSSZ nepošle zprávu o tom, že můžete dávky vyplatit. Pokud by jste dávky vyplatila bez jejich souhlasu, jedná se o přeplatek.
Věra
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 11. 2005 11:09
Došlo mi hlášení o počátku PN, kde je lékařem vyznačeno, že se jedná o úraz zaviněný jinou osobou. Poradí mi někdo, jak v takovém případě postupovat? Jsme velká orgnizace, ale takový případ jsem neřešila. U ostatních úrazů dávám vyplňovat formulář o tom, jak k úrazu došlo a zda nebyl pod vlivem alkoholu apod. Nevím, jestli postupovat stejně, nebo je nutné nějaké další šetření.
Děkuji