Re: plnička klimatizace-odpisy
Hmotný majetek, který nelze zařadit do odpisových skupin podle přílohy č. 1 k tomuto zákonu, s výjimkou uvedenou v odstavcích 6 až 8, zatříděný podle Klasifikace stavebních děl CZ-CC vydané Českým statistickým úřadem99) se zařadí do odpisové skupiny 5 a ostatní hmotný majetek zatříděný podle Standardní klasifikace produkce se zařadí do odpisové skupiny 2.
Takže OS 2, pokud jste nenašla v příloze (já jsem taky nic nenašla).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 11. 2005 13:14
Dobrý den,
prosím neúčtujete někdo autoservis, kde by v majetku měli "plničku klimatizace"?
Nebo jestli nějaký odborník mezi vámi neví, jak se toto zařízení odborně nazývá....
Můj klient si ji do autoservisu koupil a na faktuře kromě nějakého číselného označení (AT41502) není nic, čeho bych se chytla, jak se to správně jmenuje a do které třídy to zařadit na odpisy (cena cca 100.000,- Kč).
Když jsem si to zjišťovala u prodejce, tak ten neví, pro něj je to zboží a prostě tomu říká plnička klimatizace, příp. zařízení, kterým se plní klimatizace v autech.
A když jsem to hledala v SKP, tak jsem nenašla nic, co by tomu odpovídalo - asi nevím, co mám hledat :)
Děkuji za jakoukoliv pomoc nebo tip.
Helena