Re: Je to náplň mzdové účetní?
Musí vám přidělit takovou práci na jakou máte pracovní smlouvu.
Otázka je pro kolik lidí děláte mzdy. Ale pokud se jim zdá že máte málo práce měli o tomto přídavku s vámi nejprve diskutovat.
Re: Je to náplň mzdové účetní?
Já si dávám do složky zaměstnance /osobní list bezpečnosti práce/- lekařskou prohlídku a školení a termín platnosti mi hlídá program. Další kontroly - prohlídky všech el.přístrojů a podobně již nejsou má starost. Bezpečnostní poradce vám zpracuje potřebné směrnice,zatřídění pracovišť, přehled revizí,zastupuje při evidenci a registraci pracovních úrazů,zastupuje při jednání pro potřebu Insp.bezpečnosti práce.Tato určitě nemůže zpracovat účetní a nevím, zda na to máte ve firmě odborníka, proto ten externista. Podpisy zaměstnanců pod všemi doklady jsou také moje starost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
25. 11. 2005 16:30
Četla jsem níže diskusi o závodních lékařských prohlídkách, o školení na bezpečnosti práce apod. Je toto náplň mzdové účetní automaticky, nebo by na to měl být "jmenován" zaměstnanec (externista) zvlášť? Děkuji.