Re: Preventivní lékařské prohlídky.
od roku 1968 platí stále tatáž vyhláška
ano každý musí mít
a vy jako zaměstnavatel musíte mít smlou¨vu se smluvním lékařem jmenuje se to smlouva o závodní preventivní péči a na jiné ošetření mohou nornálně ke svému obv.lékaři pouze vstupní je u smluvního ,pokud nemáte smlouvu nebo nemáte lékaře přidělí vám ho .
a ještě něco každý pracovník musí mít tzv.zapisník bezb.práce ta¨m se zaznamenávají prev.prohlídky a školení bezp.práce dá se koupit v papírnictví jsou tam sice zvláštní texty úměrné době vydání - bez komentáře...
A kdo nám přidělí toho smluvního lékaře? A co se stane,pokud jsme ho dosud neměli? Kde to máme hlásit?
>>>Je povinnost, při vstupu do zaměstnání podrobit se
>>>tzv. vstupní lékařské prohlídce? Musí mít každý
>>>zaměstnanec ve své složce založenou lékařskou vstupní
>>>prohlídku, a pak tzv. periodické prohlídky? Kde bych
>>>to prosím
>>>našel. Jak časté jsou ty periodické kontroly? Mám
>>>nahlášenou kontrolu z hygienické stanice a snažím se
>>>dát
>>>vše do pořádku. Je to účinné od nějakého data?
>>>Podnikám
>>>od roku 1997, mám cca 60 zaměstnanců.
>>
>>
>>Preventivni jsou podle druhu prace - mate to v te
>>kategorizaci praci.
>>jinak vice info
>>zde
>>:
>>http://www.tiscali.cz/jobs/jobs_center_050210.821259.html
>>
>od roku 1968 platí stále tatáž vyhláška
>ano každý musí mít
>a vy jako zaměstnavatel musíte mít smlou¨vu se
>smluvním lékařem jmenuje se to smlouva o závodní preventivní
>péči a na jiné ošetření mohou nornálně ke svému
>obv.lékaři pouze vstupní je u smluvního ,pokud nemáte
>smlouvu nebo nemáte lékaře přidělí vám ho .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
26. 11. 2005 11:18
Je povinnost, při vstupu do zaměstnání podrobit se tzv. vstupní lékařské prohlídce? Musí mít každý zaměstnanec ve své složce založenou lékařskou vstupní prohlídku, a pak tzv. periodické prohlídky? Kde bych to prosím našel. Jak časté jsou ty periodické kontroly? Mám nahlášenou kontrolu z hygienické stanice a snažím se dát vše do pořádku. Je to účinné od nějakého data? Podnikám od roku 1997, mám cca 60 zaměstnanců.