Re: KH-chyba v měsící
Když načtu xml, je za 3, ale mám uložený pracovní a z toho souboru p7s, to nepoznám. Musela jsem to nějak překliknout, že mi to odešlo za únor. Nejvíc mě štve, proč píšou, že to je přijato, když to je špatně a hned je pokuta 1000Kč. Měli by hlásit, že tam je chyba. A co nechápu, když mám v pořádku KH 2/18 řádné, jak můžou zaevidovat chybné KH za 3/18, zas za 2/18. Paní z fú mi sdělila, aby nepřepsala 2/18, tak mi to nepříjme a považuje za 3/18 jako nepodané. Podle mě
by to měli uznat, podat jsem podala, i když špatně. Oni můžou všechno a my nic.
https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/spol/soubor_vyber.faces
Na výše uvedených stránkách si nactete soubor p7s
Neposílám nic přímo přes EPO
Tam si nemohu být jistá, co za data se jim načte. U podání souborů přes DS je alespoň nějaká kontrola.
A při podání jste si již z EPO nenacetla a nearchivovala odeslany soubor XML.? Obávám se, že zde je každá rada drahá. Sama bych se šla poradit k daňovému poradci. Otázkou je, zda vyjde dráž nové podání KS nebo konzultace u DP.
PS. Jsme lidé, ne roboti - alespoň to teď musím zde vždy potvrdit. Děláme chyby. Bez výjimek. A můžeme se snažit jak chceme.
Když jsem volala na nějakou linku z daňového portálu, bylo mi řečeno, že pokuta 1000Kč se nepromíjí, ale poslala jsem znovu KHřádné a mluvila jsem s paní z fú, tak mě uklidnila, že pokuta by neměla být, že se jednou za rok promijí. Kdybych měla čas podala bych na to stížnost, když to musí být elektronicky, měla by být zpětná vazba pro nás. A ne jenom, že bylo přijato cílovým úřadem, ale co bylo přijato už nikdo neví. Přejí všem hezký víkend.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 5. 2018 13:57
Dobrý den, podala jsem KH za 3/2018, ale nevím, jak se mi to stalo a e potvrzení mám za 2/2018. V pc si ukládám pracovní xml. to mám za 3/18 a v pdf úplný opis k tisku také za 3/18. Nechápu jak mi mohlo přes EPO odejít za 2/2018. Paní z fú mi to nechce uznat a bere to jako nepodáno. Nevíte prosím co s tím? Nebo je nějaká linka, kde by mi poradili. Děkuji