Re: jak založit s.r.o.
U notáře sepsat spol.smlouvu nebo zakl. listinu, složit vklad, podat návrh na zápis, vyřídit živnostenské listy. Po zapsání ohlásit FÚ. Nepeněžité vklady můžete ale musíte mít znalecký posudek. A především začít studovat Obch.zákoník - budete potřebovat ***
Re: jak založit s.r.o.
Ahoj,
pokud stále ještě hledáš pomoc, zkus se obrátit na společnost http://www.zalozene-spolecnosti.cz/ready-made-spolecnosti/ Sama jsem s nimi spolupracovala a velice se mi osvědčili. Určitě ti poradí a v lepším případě i pomůžou se zařizováním. Určitě se zkus podívat právě sem
>>Chtěl bych založit s.r.o. a podnikat. Vím, že vklad
>>musí být 200,000Kč. Může dát jako vklad vybavení
>>kanceláří? A jaké další věci musím udělat pro
>>založení
>>s.r.o.?
>Viz www.justice.cz - na stránce dole - odkaz "jak
>založit společnost" včetně vzorů příslušných formulářů pro
>podání soudu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 11. 2005 8:10
Chtěl bych založit s.r.o. a podnikat. Vím, že vklad musí být 200,000Kč. Může dát jako vklad vybavení kanceláří? A jaké další věci musím udělat pro založení s.r.o.?