Re: ŽL- sociální, zdravotní
Děkuji,
chápu to tedy správně, že po obdržení ŽL nahlásám zahájení činnosti a pak teprve běží lhůta?
A.
>>Dobrý den, včera jsem byla zažádat o vydání
>>živnostenského listu a ve formuláři jsem měla vyplnit
>>kolonku
>>počátku živnosti. Paní mi řekla , že je datum od kdy
>>chci podnikat. Napsala jsem tam datum 1.12.2005 ale
>>teď
>>nevím zda lhůta osmi dnů na registraci na sociálce a
>>zdravotní pojišťovně je od 1.12.2005 nebo až od
>>vydání
>>živnostenského listu. Hraje zde nějakou roli, že do
>>30.1.2006 budeu ještě zaměstnána?
>>
>>Děkuji
>>
>>A.
>
>*** Den zahájení provozování činnosti pro účely soc.
>je den, kdy fakticky začala činnost provozovat. Takže
>až od zahájení platí lhůta osmi dnů ***
Re: ŽL- sociální, zdravotní
*** Lhůta pro soc. začíná běžet až po faktickém zahájení činnosti. ŽL můžete získat ale v podstatě ještě nemusíte činnost zahájit. Takže až po skutečném zahájení činnosti. ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 11. 2005 8:14
Dobrý den, včera jsem byla zažádat o vydání živnostenského listu a ve formuláři jsem měla vyplnit kolonku počátku živnosti. Paní mi řekla , že je datum od kdy chci podnikat. Napsala jsem tam datum 1.12.2005 ale teď nevím zda lhůta osmi dnů na registraci na sociálce a zdravotní pojišťovně je od 1.12.2005 nebo až od vydání živnostenského listu. Hraje zde nějakou roli, že do 30.1.2006 budeu ještě zaměstnána?
Děkuji
A.