Re: Založení PÚ, software i v angličtině
Při zmínce o software Premier mi naskakuje husí kůže. Následné opravy se nekontrolovatelně zúčtovávaly mimo nastavené kontace.
>>>Dobrý den, ráda bych se zeptala na PÚ - založení
>>>firmy. V daňové evidenci nazáčátku účtování je
>>>osobní
>>>vklad¨. Proti čemu zaúčtovat výdaje z pokladny nebo z
>>>účtu
>>>- založení živn.listu, vklad do Obch.rejstříku ?
>>>No a další dotaz. Klient je z Kanady a nejraději by
>>>chtěl, kdyby program byl i v češtině i v angličtině,
>>>aby
>>>tomu rozuměl. Znáte nějaký program, který by toto
>>>splňoval ? Volala jsem na Pohodu, tam mají nějaké
>>>výstupy
>>>tiskové v angličtině. Volala jsem na Money, tam vůbec
>>>nic. Nic jiného mě nenapdadá.
>>>
>>>Děkuji moc za odpovědi.
>>PU otevřere zápisem
>>MD 701 Dal 411 záklaní kapitál
>>a MD 353 Dal 701 pohledávka za společníkem.
>>Dobrý software je Premier nebo 6K a mají jazykové
>>mutace.
>Při zmínce o software Premier mi naskakuje husí kůže.
>Následné opravy se nekontrolovatelně zúčtovávaly mimo
>nastavené kontace.
Rád bych Vám poradil, pokud zde píšete fakta, která nejsou pravdivá. Už z Vašeho příspěvku vyplývá, že pokud opravujete, je zřejmé že účtuje na ty účty, které opravíte, neboť nastavené kontace jsou pouze pomůcka, pokud jsem to dobře pochopil. Pokud jste si s tímto problémeme neporadily, rád Vám dotaz zodpovím na 603-846694. Pokud by toto byla pravda, neúčtuje v našem systému cca 480 účetních firem. Jiří Sonek (PREMIER system s.r.o.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
29. 11. 2005 10:08
Dobrý den, ráda bych se zeptala na PÚ - založení firmy. V daňové evidenci nazáčátku účtování je osobní vklad¨. Proti čemu zaúčtovat výdaje z pokladny nebo z účtu - založení živn.listu, vklad do Obch.rejstříku ?
No a další dotaz. Klient je z Kanady a nejraději by chtěl, kdyby program byl i v češtině i v angličtině, aby tomu rozuměl. Znáte nějaký program, který by toto splňoval ? Volala jsem na Pohodu, tam mají nějaké výstupy tiskové v angličtině. Volala jsem na Money, tam vůbec nic. Nic jiného mě nenapdadá.
Děkuji moc za odpovědi.