Dobrý den, prosím o radu, u operativního leasingu uplatňujeme DPH na základě splátkového kalendáře, DUZP je 1.den v měsíci. Teď se stalo, že splátka byla na účet dodavatele připsána již 31.Proto nám vystavili daňový doklad "na základě úhrady...." a dále je tam, že na zároveň opravují splátkový kalendář: s minusem. Můj dotaz - jak do KH? Je potřeba zadat i původní splátku a k ní mínus, nebo stačí zadat jen s ev.č. nového daňového dokladu. Děkuji
Re: Operativní leasing-DPH
domluvila bych se s dodavatelem jak to má v KH a DPH on, musíte na sebe navazovat on v odvodu s částkami a eč. a vy v odpočtu
Re: Operativní leasing-DPH
děkuji Vám, tomu jsem se právě chtěla vyhnout, vzhledem k tomu, že je to "leasingovka", protelefonovat se k někomu, kdo sestavuje DPH a KH nebývá jednoduché. pěkný den.
24. 5. 2018 7:49
Dobrý den, prosím o radu, u operativního leasingu uplatňujeme DPH na základě splátkového kalendáře, DUZP je 1.den v měsíci. Teď se stalo, že splátka byla na účet dodavatele připsána již 31.Proto nám vystavili daňový doklad "na základě úhrady...." a dále je tam, že na zároveň opravují splátkový kalendář: s minusem.
Můj dotaz - jak do KH? Je potřeba zadat i původní splátku a k ní mínus, nebo stačí zadat jen s ev.č. nového daňového dokladu. Děkuji