Re: Mohu vrátit zboží.....?
Nemůžete, vedoucí měla naprostou pravdu.
Odstoupit do určité doby od smlouvy bez udání důvodu lze pouze u tzv. spotřebitelských smluv uzavřených prostředky komunikace na dálku, nebo uzavřených mimo provozovnu. Což zde není ten případ.
Robert Haken
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
30. 11. 2005 0:44
Mám takový skromný dotaz: koupil jsem přítelkyni v obchodě (K..v.lo) svetr a přítelkyni se bohužel nelíbil. A tak jsem jej šel druhý den vrátit, ale vedoucí prodejny mi sdělila, že peníze za již prodané zboží se nevrací a tak si své zboží musím ponechat anebo pro mě max. může udělat jednu věc ( a ta dle vedoucí je nadstandartní a z vlastní vůle ) a to že si v hodnotě svetru koupím u nich v obchodě jiné zboží. Mohu se nějak bránit? Tak aby mi vrátila peníze za nenošené, neprané, nepoškozené zboží? Mockrát děkuji za odpověď!!!!