Re: odstoupení od smlouvy
vyše info jsou silně ndostatečné, neznáme obsah vaší SOD, čí je vlastně stavbyvedoucí, na základě čeho byste chtěl žádat o jeho změnu, což je mimochodem nemožné atd.osobně si myslím, že ani po dolnění nějakých info se zde nemůžete dočkat kvalifikovaných rad, protože celou smlouvu sesm nedáte a bez ní to nevidím reálné.Doporučuji aedvokáta v místě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
12. 6. 2018 8:45
Dobrý den, moc prosím o radu. Dělám subdodávku firmě, v SoD mám uvedeno komu mám předávat práci (stavbyvedoucí). Ze stavbyvedoucím je již delší dobu špatná komunikace, něco si dojedná s investor a ke mě se to již nedostane. Nyní to vygradovalo do situace, kdy na mě docela nevybíravým způsobem řval do telefonu a párkrát použil i jadrné výrazy. Myslím si, že by si toto dovolit neměl a chtěl bych to nějakým způsobem řešit. Asi tak, že bych oficiálně zažádat o změnu stavbyvedoucího, případně odstoupení od smlouvy. Ale nevím zda je to možné. Předem díky o radu