Re: vzorky z EU zdarma
Máte na mysli při prodeji? tam je to jasné, chová se to jako jakékoliv jiné prodané zboží. Mně jde o vstupy - když nakupuji z EU tak samovyměřuji, ale to by být snad nemělo, když to bylo za 0, ale jistá si nejsem..... mně jde o ten sklad, proti nějakému účtu to musím naskladnit, ale proti jakému???
Re: vzorky z EU zdarma
To Vám neporadím, se sklady zkušenosti nemám. A jak to děláte když u inventur zjistíte přebytky. Nešlo by to udělat obdobně. Na vstupu bych DPH neřešila , skutečně bych vycházela z 0 ceny.
Už jsem tu někdy o vzorcích četla - zkuste si vyhledat starší příspěvky vyhledávačem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
30. 11. 2005 11:55
Prosím poraďte - dostali jsme společně s objednaným zbožím vzorek zdarma. Tento vzorek jsme u nás prodali našemu zákazníkovi. účtuji v A, takže je nutné to naskladnit... a nevím proti čemu, neboť závavazek nevzniká. A dále nevím, co s DPH. Domnívám se, že nebude, neboť fakturováno bylo 0. Ocenit pro sklad a prodej bych věděla jak. Je ještě něco, co bych měla v tomto případě udělat? existuje na tyto případy nějaká zvláštní úprava, která mi uniká? Děkuji za Vaši pomoc.