Re: Výplatní pásky
Musíte mu sdělit údaje z výplatního lístku. Je na Vašem rozhodnutí jestli ty údaje opíšete jako prostý text nebo lístek ofotíte/naskenujete a pošlete. Prostě kolik na to máte času.
Číslo bankovního účtu nesděluji, protože nevím jestli je to bankovní účet zaměstnance - podle § 143 odst. 1 ZP musíte (pokud se dohodnete se zaměstnancem) poslat výplatu na jeden platební účet určený zaměstnancem - a Vy nemáte právo zkoumat jestli je to účet jeho, manželky, dětí, milenky, babičky ...
Takže já sděluji jen, že "mzda je zasílána na účet u banky s kódem 2010" ... ať má exekutor taky trošku práce a procvičí si kódy bank, když já pro něj musím dělat agendu zadarmo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
22. 6. 2018 14:10
Dobrý den, prosím o radu /nemám naštěstí s exe příliš zkušeností/: jsem povinna exekutorovi (žádost o součinnost) zaslat kopie výpl. pásek a sdělit číslo bank.účtu zaměstnance ? Děkuji