Re: Kontrola nemocného
>>>>>>>Přeji hezký den, jsem na nemocenské. Nevíte někdo od
>>>>>>>kolika hodin do kolika může přijít kontrola??? Dnes
>>>>>>>tu
>>>>>>>byla ve čtvrt na osm.Samozřejmě jsem ještě spala a
>>>>>>>než
>>>>>>>jsem si uvědomila, že opravdu někdo zvoní, že se mi
>>>>>>>to
>>>>>>>nezdá a než jsem s berlema dohopsala ke dveřím, už
>>>>>>>byli pryč. Nemyslím, že mi budou věřit, že jsem
>>>>>>>spala,
>>>>>>>je
>>>>>>>to nejspíš nejčastější vymluva. Připadá mi to docela
>>>>>>>krutý a jako omezování. Proto bych chtěla vědět
>>>>>>>jestli
>>>>>>>je nějaký čas, kdy kontroli můžou chodit ... A nebo
>>>>>>>jestli prostě musím vstávat v šest a čekat jestli mě
>>>>>>>náhodou někdo nepřijde kontrolovat.
>>>>>>>Děkuji za všechny odpovědi ...
>>>>>>>Agátka
>>>>>>
>>>>>>***A jak víte, že to byla kontrola, když už byli
>>>>>>pryč?????***
>>>>>
>>>>>
>>>>>Přítel mi pak přinesl lísteček ze schránky ...
>>>>
>>>>***AHA***
>>>
>>>
>>>Nedávno jsem to četla - 7 dní v týdnu ale čas nebyl
>>>uveden.
>>>Pokud je to ale Vaše první "načapání" a ještě v tuto
>>>dobu, tak snad nebude tak zle.
>>
>>
>>Je to moje první načapání. Ještě nikdy jsem
>>nemarodila, co chodím do práce (nějakých 12 let). Před
>>měsícem
>>se mi stal úraz a teď tohle. Jsem z toho docela
>>zoufalá ...
>Proč zoufalá,zvedněte tlf. a domluvte se s nimi
>osobně.
Dobrý den,
asi Vám nepomohu, ale zpracovávám mzdy přes 20 let, párkrát jsem byla i nemocná - v životě jsem neměla kontrolu .Nedávno mi říkala známá, že její kamarádka pracuje na OSSZ a chodí na kontroly nemocných. Zkusím zda-li nezjistí za jakých podmínek to probíhá. Já si osobně myslím, že když budu nemocná, tak mohu spát i ve 12 hodin v poledne a nejsem povinna reagovat a otvírat. A není mi známo dle kterého nařízení, či zákona je to jinak ?
Re: Kontrola nemocného
Nedávno o tom psali v novinách. Každý co nebyl doma se vymlouval, že spal a trvalo než přišel otevřít. Nebo že byl s košem a než přišel, tak kontrola byla pryč. Proto kontrolor musí chvíli čekat aby pacient se dodbelhal ke dveřím nebo se vrátil s košem. A to prý dělají. Takže asi nemáte šanci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
2. 12. 2005 9:33
Přeji hezký den, jsem na nemocenské. Nevíte někdo od kolika hodin do kolika může přijít kontrola??? Dnes tu byla ve čtvrt na osm.Samozřejmě jsem ještě spala a než jsem si uvědomila, že opravdu někdo zvoní, že se mi to nezdá a než jsem s berlema dohopsala ke dveřím, už byli pryč. Nemyslím, že mi budou věřit, že jsem spala, je to nejspíš nejčastější vymluva. Připadá mi to docela krutý a jako omezování. Proto bych chtěla vědět jestli je nějaký čas, kdy kontroli můžou chodit ... A nebo jestli prostě musím vstávat v šest a čekat jestli mě náhodou někdo nepřijde kontrolovat.
Děkuji za všechny odpovědi ...
Agátka