Re: návrat do práce z RD
A nebude u DPČ problém tento?
§ 34b
(2) Zaměstnanec v dalším základním pracovněprávním vztahu u téhož zaměstnavatele nesmí vykonávat práce, které jsou stejně druhově vymezeny.
Re: návrat do práce z RD
U DOPP si můžete domluvit téměř cokoliv. Třeba že budete pracovat jen 3 hodiny denně. Nebo že budete pracovat v úterý 2 hodiny, ve středu 8 hodin, ve čtvrtek 3 hodiny,.... Jediné, co by nemělo být překročeno, je celkový počet hodin za rok / 300 hodin. Pokud bude odměna z DOPP do 10.tis.Kč / měsíc, tak se z ní neodvádí sociální ani zdravotní pojištění, při podpisu Prohlášení poplatníka daně a uplatnění slevy na dani se neodvádí ani daň ze závislé činnosti.
V případě, že bude Vaše dcera navštěvovat školku tak pozor na omezení počtu hodin ve školce pro děti do 2 let věku kvůli možnosti čerpání rodičovského příspěvku.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
29. 8. 2018 14:56
Dobrý den,
prosím o ujištění, že jsem se v problematice RD zorientovala dobře.
Jsem od 9/2017 na rodičovské dovolené s druhým dítětem. Nyní se mi ozval můj zaměstnavatel, že by byl rád, abych nastoupila zpátky do práce, alespoň na 1/2 úvazek. Dříve jsem pracovala na pozici fakturantky, nyní potřebují obsadit místo nákupčí na obchodním oddělení. Můžu nastoupit na dohodu o pracovní činnosti jako nákupčí a tím budu z fce fakturantky stále čerpat RD a mít tak druhý paralelní pracovní poměr u svého zaměstnavatele. Nebo přerušit RD, přistoupit na změnu pracovní smlouvy na zkrácený úvazek na jinou "pozici s tím, že kdykoliv budu potřebovat, nastoupím zpět do 3 let dcery na rodičovskou dovolenou. Tímto způsobem bych již ale nebyla chráněna např. proti výpovědi.
Děkuji všem za názor.