Re: Potvrzení o zdanitelných příjmech u
Vždy jste měla podepsáno, jak u DPP, tak i u DPČ? Podávala jste daňové přiznání za rok 2017 a uvedla jste v něm jen ty příjmy za DPČ? Pak je to špatně, musí být uvedené i příjmy za DPP. Některý zaměstnavatel vydá 1 potvrzení o zdanitelných příjmech (zdaňovaných zálohovou daní), na kterém je zahrnuto vše, co tomu zaměstnanci zúčtoval v příslušném kalendářním roce, jiný vydá potvrzení pro každý pracovněprávní vztah zvlášť. Záleží na používaném programu.
Jestli jste měla v 1-4 DPP s podepsaným prohlášením a v 5 - 12 DPČ s podepsaným prohlášením, a on vydal pouze potvrzení za DPČ, měla jste si vyžádat ještě potvrzení za období 1 - 4.
Podáte daňové přiznání dodatečné, pokud jste tedy přiznání podávala.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
18. 9. 2018 8:33
Dobrý den,
jsem zaměstnaná u jednoho zaměstnavatele po celý rok nejdřív na DPP a po odpracování 300h na DPČ. Mám vždy příjem pod 10tis a podepsáné růžové prohlášení.
Moje otázka zní, jaké měsíce budu mít uvedené v Potvrzení o zdanitelných příjmech?
Jen měsíce na DPČ nebo i měsíce na DPP, když příjem byl pod 10 tis? Moc děkuji za odpověď. Šárka