Re: Došlá platba-za platby na MOL
Dobrý den, děkuji. Zjistila jsem si v bance, která odpověděla :
jedná se o akci asociace MasterCard a ČSOB. Pokud jste čerpali pohonné hmoty u MOL a platili kartou MC, bylo Vám nějaké procento z platby vráceno jako bonus.
Jak tedy bude účtováno?
Děkuji
Re: Došlá platba-za platby na MOL
V podmínkách podobných akcí je většinou uvedeno, zda se jedná o slevu od obchodníka, nebo zda se jedná o peněžní plnění od banky.
Např. u akce ZASTAVTE SE A NAKUPUJTE NA ČERPACÍCH STANICÍCH MOL LEVNĚJI - v pravidlech Mastercard Priceless Specials je u bodu Daně uvedeno "Věrnostní odměna představuje slevu poskytovanou obchodníkem".
Co je k daním atd. uvedeno v podmínkách akce, na základě které jste obdrželi částku 30,-Kč?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
8. 10. 2018 9:35
Dobrý den,prosím o radu zkušenější. Dnes jsem dostala do ruky výpis, kde je uveden text : Došlá platba - Za platby na MOL! a přičtena částka 30Kč. Nevíte někdo, jak toto zaúčtovat? Snažila jsem se zjistit o co jde a bylo mi řečeno, že je to nějaká odměna = věrnostní bonus, že nakupujeme PHM u čerpací stanice MOL.
Předem moc děkuji.