Re: Potvrzeni o zaměstnání_vydani
Vydání Potvrzení o zaměstnání poslední den pracovního poměru - OK
Nelze vydat dříve, co kdyby zaměstnavateli ještě "přistála" do datové schránky např. na Vaši mzdu nějaká exekuce.
Vydání Potvrzení o zaměstnání "až po skončení nemoci" v případě, že pracovní neschopnost bude ukončena po datu skončení pracovního poměru - není správné
Už hodně let se údaje o trvání nemoci do Potvrzení o zaměstnání neuvádí, pro zadržování není důvod.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
14. 10. 2018 8:29
dobrý den,
končím v zaměstnaní 31.10. a nyní čerpám dovolenou v současném zaměstnání a zároveň nastupuji v do nového zaměstnání 15.10., v zaměstnaní, kde jsem zaměstnaná mi zápočtový list dají přesně 31.10. a musím si pro něho dojít. Zásadně neposílají poštou a dřív mi ho nevydají, vysvětili mi to tak, že kdybych byla nemocná, tak mi ho můžou dát až po skončení nemoci. Nějak se mi to nezdá. PP v končí uplynutí doby určitě dne 31.10.. V novém zaměstnání toho 31.10. půjdu dříve a pojedu to si vyzvednout zápočtový list, s tím, že si to musím nadpracovat (což chápu), navíc je to úplně někde jinde, tak mi to komplikují a myslím zbytečně. děkuji za názory