Re: Smlouva o dílo piokračování ze dne 5
chtete-li se zkontaktovat a řešit, napište na mgr.pavel.jelinek@tiscali.cz, popište celý problém a pokud budu moci, tak pomohu.Inominátní smlouva je nepojmenovaná, tedy neupravený typ smlouvy(není to mandátní, kupní, zprostředkovatelská a pod.),je to smlouva, kterou uzavřeou smluvní strany, co si dohodnou, to platí, pouze to musí mít náležitosti smlouvy. Když tak v mejlu uveďte, odkud jste, šlo by to třeba řešit osobně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
5. 12. 2005 16:52
moc moc děkuji, ale nemohu tu inominátní smlouvu dle vašeho návodu najít. viz zpráva z 5.12.2005 s předmětem "smlouva o dílo"
a ještě jedna věc, jak mám formulovat, že i když obchodní partner mi vypoví smlouvu, je povinen mi zaplatit veškeré závazky buď dle data v dohodě nebo data dle výpovědi. Máme tam možnosti ukončení vztahu těmito způsoby.
děkuji to mi stačí úplně.