Re: Materska dovolená
>Dobrý den, jsem na MD a budu prechazet na RD, na ÚP
>jsem říkala, že chci nejdříve po MD vyčerpat dovolenou
>ze zaměstnání a až poté nastoupit na RD, tam mě
>informovovali, ze na RD mám nastoupit hned po MD a zároveň
>čerpat dovolenou. Je to možné?
Ne, není možné. Možná jste špatně pochopila. Můžete souběžně pobírat rodičovský příspěvek (ne rodičovskou dovolenou, to je volno u zaměstnavatele) a u zaměstnavatele čerpat řádnou dovolenou.
>A dopis zaměstnavateli, že mi končí MD dne 21.11. a na
>RD nastupuji 1.12., po ukončení MD prosím o čerpání
>dovolené za celý rok? Nebo jak formulovat? Děkuji
Napište, že žádáte po ukončení mateřské dovolené o čerpání řádné dovolené. Nepište tam žádná data, protože jak vidím, máte v tom trochu chaos. Pokud chcete do zaměstnání nastoupit dříve než ve 3 letech dítěte, tak to do této žádosti taky napište.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
16. 10. 2018 6:34
Dobrý den, jsem na MD a budu prechazet na RD, na ÚP jsem říkala, že chci nejdříve po MD vyčerpat dovolenou ze zaměstnání a až poté nastoupit na RD, tam mě informovovali, ze na RD mám nastoupit hned po MD a zároveň čerpat dovolenou. Je to možné?
A dopis zaměstnavateli, že mi končí MD dne 21.11. a na RD nastupuji 1.12., po ukončení MD prosím o čerpání dovolené za celý rok? Nebo jak formulovat? Děkuji