Re: Exekuce daňový bonus
Moc děkuji, šlo mi právě o ten bonus, když je to v usnesení takhle uvedeno. Rozdíl činí 529 kc coz je záloha, zapomněla jsem uvést. Aby se srážel i bonus musela by na něj přijít zvlášt exekuce? Jde mi o to aby to tam nebylo nějak skrytě formulováno a já to nepoznala. moc děkuji
Re: Exekuce daňový bonus
Bonus není mzda. Na bonus musí být zvlášť exekuce.
https://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1592982
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
2. 11. 2018 14:25
Dobrý den, prosím, moc o kontrolu. Máme zaměstnankyni s měsíční mzdou 15000Kč. Paní má slevu na 2 děti. Její čistá mzda je tedy 13350 Kč a k tomu daňový bonus 1939 Kč. Paní má jednu nepřednostní exekuci. Je správně, že na exekuci srazíme 1337Kč a paní pošleme na účet celkem 13423Kč (tj. 1939 bonus + 11484mzda k výplatě). Jsme druhý zaměstnavatel, na usnesení je uvedeno plátce mzdy (jiného příjmu). Nebo musíme nějak započítávat i daňový bonus.
Předem moc děkuji za kontrolu.