Dobrý den. Moc prosím někoho o konzultaci. Dovezli jsme zboží z USA, na JSD byl základ 175 000,-kč, celní deklarant řekl, že v této částce je clo i dovoz a proto jsem i toto uvedla na přiznání k DPH. S JSD jsem ale dostala i fakturu na clo za 10 000,- a přepravu za 25 000,-kč. Začínám si myslet, že jsem měla nasčítat všechny tři částky i přesto, že deklarant řekl, že clo a přeprava je v tom základě 175 000,-kč. Dělám to poprvé a nevím co je správně i když je tady už několik diskuzí na toto téma. Děkuji za radu a přeji krásný den.
Re: Dovoz zboží z USA
Moc děkuji za reakci, našla jsem si od vás v historii velice podrobné vysvětlení a už je mi to jasné. Omlouvám se za zdržení a přeji krásný den.
19. 11. 2018 10:15
Dobrý den.
Moc prosím někoho o konzultaci. Dovezli jsme zboží z USA, na JSD byl základ 175 000,-kč, celní deklarant řekl, že v této částce je clo i dovoz a proto jsem i toto uvedla na přiznání k DPH.
S JSD jsem ale dostala i fakturu na clo za 10 000,- a přepravu za 25 000,-kč. Začínám si myslet, že jsem měla nasčítat všechny tři částky i přesto, že deklarant řekl, že clo a přeprava je v tom základě 175 000,-kč.
Dělám to poprvé a nevím co je správně i když je tady už několik diskuzí na toto téma. Děkuji za radu a přeji krásný den.