Re: zápis skutečného majitele
ještě prosím - zadala jsem uložit k tisku - mám nyní číslo a co vlastně mám poslat datovkou?
Re: AML zápis skutečného majitele
Uložila jsem si do PC po vyplnění a kontrole formuláře návrhu na zápis skutečného majitele
* data (tlačítko stáhnout data), soubor .json
* formulář návrhu Zápis skutečného majitele (tlačítko uložit a exportovat do pdf.), soubor .pdf, označení souboru je dlouhé s čísly, písmeny, pomlčkami, tento soubor pdf se posílá na soud
* JISM / jedinečný identifikátor ke skutečnému majiteli / (vytváří se při zadání pokynu "uložit a exportovat do pdf."), soubor .pdf, v názvu souboru uvedeno "ISSM"
+ zkopírovala jsem si JISM do textového souboru, abych ho mohla kopírovat na stránky ISSM Zobrazení výpisu při zjišťování, zda je již návrh zapsaný
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 12. 2018 9:32
dobrý den, prosím o radu. zkopírovala jsem spisovou značku do zápisu jak uvádí písmeno a čísla - přesto systém píše: nevyhovuje zadanému výrazu. Poradíte? děkuji