Re: Ev. skutečných majitelů - formulář
Vyplňovala jste údaje "ručně", nebo za pomoci výklopných okének, které jsou u většiny řádků (stačí kliknout na řádek a vyklopí se okénko, kde jsou uvedeny možné údaje)?
Do řádku Navrhovatel * se neuvádí název společnosti,
ale buď "Navrhovatel stejný jako subjekt", nebo "Svěřenecký fond", nebo "Právnická osoba".
Našla jste si k vyplnění pomoc zvenčí - např. základní návod pro vyplnění Návrhu na zápis skutečného majitele do Informačního systému skutečných majitelů, které na twitter zveřejnil jeden vstřícný daňový poradce?
Re: Ev. skutečných majitelů - formulář
Co máte uvedeno v rozklikávacím okénku u řádku Navrhovatel * ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 12. 2018 9:02
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit. třeba jste se s tím setkali.
Právě jsem vyplnila formulář evidence skutečných majitelů a když jsem na konci stiskla "uložit a expertovat do pdf" tak se mi objevila hláška "Vyplňte všechny povinné údaje" Po kontrole jsem zjistila, že má vyplněno vše a červeně podtrženo s hláškou "povinné" pouze řádek !Navrhovatel", kde mám uvedeno název našeho s.r.o.. Jenže to evidentně nestačí a dál mě to nepustí :-(
Moc všem děkuji za radu.