Re: prosim o radu-opomenute dan. zvyhodn
Nechápu. Tento dotaz dáváte dnes již podruhé a v 11,34 vám na něj p. Líba odpověděla. Nevím, vy ji nevěříte nebo jaký máte důvod k tomu, že se znovu ptáte? Přijde mi to jako plýtvání časem odpovídajících.
Re: prosim o radu-opomenute dan. zvyhodn
Ano, podavala jsem podruhe, ale u prvnim dotazu bez odezvy, proto jsem vyuzila forum a podala jeste jednou. Ano odpovidala, jen jsem napsala doplneni tykajici se prosincovych mezd ;-). Tedy tuto skutecnost jiz nezmenim, do prosincovych mezd uz to nedam. Jen me zajimalo jak tedy postupovat, zda tedy pockat na to RZD... tedy budu zadavat data pro RZD... a ve vysledku se vyse uvedena skutecnost jiste projevi. § 38i jiz mam vytisteny, budu prevadet do praxe. Do me prvni praxe ;-). Mozna jsem chtela jen vice poradit ;-).
Dekuji za vas cas. Omlouvam se, pokud jsem vam timto zpusobila casovou ujmu, ale potrebovala jsem pomoci. Myslim, ze jsem nic tak zavazneho neprovedla. Zase jak tak koukam, kdo ma zajem o prspevek, precte, kdo nema, neprecte...
Re: prosim o radu-opomenute dan.zvyhodn
Re: danove zvyhodneni na obe deti 9:29 - je tam stále
Přečtěte si pečlivě poslední větu, kterou paní Líba v 11:34 napsala.
Proč jste nezadala údaje o uplatnění slevy na dítě do personalistiky? Třeba proto, že nebyl dodán nějaký potřebný doklad, který byl dodán až k žádosti o RZD za rok 2018?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
10. 1. 2019 11:15
Dobry den,
prosim o radu, jak postupovat v pripade, ze v roce 2018 jsem bohuzel zapomnela do personalistiky uvest sama u sebe obe deti. Mam tedy zadano danove zvyhodneni na jedno dite. Ale vzdy jsem mela na obe deti. Jak to napravit? Mohu doplnit do personalistiky nyni do roku 2018 s tim, ze se to promitne v rocnim zuctovani dani? Je to mozne? Nebo jak postupovat? V prohlaseni polatnika mam uvedene obe deti, ale bohuzel to druhe jsem zapomnela navest do programu (Pohoda).
Dekuji Andrea