Dobrý den, může mi s tím někdo pomoci? Už mi z toho hrabe a z poučení nejsem moudrá. Jedná se o nákl. automobil 3 nápravy a 22,3 tuny. V poučení je, že nelze u téhož vozidla použít snížení/zvýšení sazby daně podle par. 6 odst. 8 a 10. Což je teda zrovna náš případ. Tedy pak tam nebude nic? Ani snížení, ani zvýšení? A další věc - do září je tento nákl. automobil používám soukromě - to je ten souběh odst. 8 a 10. Od října je vložen do podnikání - jenže jak to zapsat? Na nový řádek? bude tam zvýš. o 25%. Má s tím prosím někdo zkušenost? Děkuji předem
30. 1. 2019 12:13
Dobrý den, může mi s tím někdo pomoci? Už mi z toho hrabe a z poučení nejsem moudrá.
Jedná se o nákl. automobil 3 nápravy a 22,3 tuny. V poučení je, že nelze u téhož vozidla použít snížení/zvýšení sazby daně podle par. 6 odst. 8 a 10. Což je teda zrovna náš případ. Tedy pak tam nebude nic? Ani snížení, ani zvýšení?
A další věc - do září je tento nákl. automobil používám soukromě - to je ten souběh odst. 8 a 10.
Od října je vložen do podnikání - jenže jak to zapsat? Na nový řádek? bude tam zvýš. o 25%.
Má s tím prosím někdo zkušenost?
Děkuji předem