Re: navision
Jestli je Váš Navision ten program, se kterým jsem se setkala já, tak Vás troch lituji. Není tam nic a vše si musíte nastavit sama. Ten můj dokonce neznal ani základní pojmy jako např. datum ZP, pokladní knihu či kniha pohledávek a závazků, ale zato k bankovnímu číslu našeho dodavatele jsem si mohla napsat jméno a telefoní číslo kontaktí osoby v bance. Prostě paráda.
Řekla bych, že je to program vhodný pro výrobní společnost, která pomocí něj nejen účtuje, ale sleduje i nerealizované zakázky a jednotlivé obchodníky.
Hodně zdaru.
Re: navision
Moc děkuji za reakce, Martino, můžete se se mnou spojit na mailu: geronai@centrum.cz
Budu moc ráda, že mi poradíte, fakt nevím co s tím mám dělat a chtějí po mě výsledky. Zatím jen pořizujeme data /a i s tím máme problém/. Zdraví Naďa
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
10. 12. 2005 15:28
Začínáme v novém programu Navision, mám holý program a já tam nemůžu najít výsledovku hospodaření. Může mi někdo poradit, jak ji případně nastavit. Moc děkuju. Naďa