Re: Průměrný výdělek a proplacení dovole
Průměrný výdělek se počítá z předchozího kalendářního čtvrtletí. Pokud v rozhodném období(předcházejícíčtvrtletí)před skončením neodpracujete 22 dní, počítá se pravděpodobný výdělek. Tak vám ho spočítali ze základní mzdy(pokud byste měla v platovém výměru základní plat+ třeba nějaku prémii, mohlo by se to počítat z toho).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
10. 12. 2005 23:30
V srpnu roku 2004 jsem odešla na mateřskou dovolenou, která skončila v únoru roku 2005, následně jsem si vybrala dovolenou na zotavenou za rok 2004, nastoupila jsem na 6 prac. dní do práce a vybrala jsem si část dovolené za rok 2005. K 31.10.2005 skončil pracovní poměr a zbylá dovolená mi byla proplacena a současně i odstupné. Chtěla bych se zeptat z jaké mzdy by se mělo počítat odstupné, náhrady mzdy za dovolenou a proplacení dovolené. Je možné to počítat ze základní mzdy? Průměrná mzda v posledním čtvrletí, kdy jsem chodila ještě do práce (v roce 2004) byla mnohem vyšší. Děkuji za odpověď Hanka