Re: Ležáky ve skladech
Pokud prodáte i s velkou slevou, budete účtovat normálně jako o prodeji. Pokud vyřadíte jako nepotřebné, jde o nedaňový náklad. V pulikacích doporučují slevu doložit,(že se skutečně jedná o neprodejný materiál). Já vyřazuji i nedaňově a do nákladů dávám do výše faktury se sběr.surovin. Ale i toto je prodej, takže možná by šlo dát to N v plné výši, s tímto názorem už jsem se setkala. Ale zatím jsem si netroufla. Takže prodáváme buď smluvně se slevou nebo vyřazuji nedaňově.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 12. 2005 14:10
Prosím Vás zkušenější účtaře, jak se lze zbavit ležáků ze skladu a jaké bude účtování? Děkuji