Re: Diskriminace?
Pokud ta která neumí jazyk, je ve firmě kratší dobu a není tak zkušená ale je Romka tak bych řekla, že je to diskriminace.
Re: Diskriminace?
Nedělám, tak to v tomto státě funguje. Romové mají daleko víc možností přežít než my, kteří známe řeči, jsme pracovití a chodíme každý den do práce. Můj syn je vysokoškolák a rozhodl se studovat v 24 letech a já mu musím platit zdravotní a.t.d. a nedostanu na něj ani korunu od státu i když má statut studenta, ale Rom který nikdy!!! nebyl v práci a nikdy!! nebude pracovat!! tak ten do konce života bude brát dávky.Vemte prosím kalkulačku spočítejte si to.Co přinese vystudovaný vysokoškolák této společnosti a co ten který nikdy ráno nevstal do práce. Neříkéjte, že jsem rasista. Nejsem!! Já se jen koukám očima a nehraji si na blbce a dobráka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
12. 12. 2005 14:50
Chtěla bych znát váš názor. Myslíte, že je diskriminace, když dvě ženy dělají stejnou práci, ale za jiný plat, s tím, že ta která má o trochu víc, je zkušenější, ve firmě uznávanější, má zkoušky z jazyka, který ke své práci potřebují a je ve firmě o dost let déle? Děkuji za vaše názory.