Dobrý den, prosím o radu. Jsem jediným jednatelem a společníkem s.r.o. a činnost vykonávám z vlastní upravené bývalé garáže v RD. Tato adresa je zároveň sídlem společnosti. Mohla bych, jako fyzická osoba (majitelka domu) pronajmout tuto garáž společnosti za úplatu (představuji si částku 5 tis.), aniž bych ji musela zkolaudovat jako prostor pro podnikání? Jde mi jen o holý nájem, ne elektřinu, plyn... Příjem bych přiznala v §9. Děkuji
Re: Pronájem garáže v RD s.r.o.
Děkuji. Podívám se na internet za kolik se zde pronajímají garáže (podobné prostory) a ten papír si vytisknu a uschovám. Snad to tak bude dostačující.
27. 2. 2019 14:58
Dobrý den, prosím o radu. Jsem jediným jednatelem a společníkem s.r.o. a činnost vykonávám z vlastní upravené bývalé garáže v RD. Tato adresa je zároveň sídlem společnosti. Mohla bych, jako fyzická osoba (majitelka domu) pronajmout tuto garáž společnosti za úplatu (představuji si částku 5 tis.), aniž bych ji musela zkolaudovat jako prostor pro podnikání? Jde mi jen o holý nájem, ne elektřinu, plyn... Příjem bych přiznala v §9.
Děkuji