Tak se na EPO podívejte, jak je to tvořeno - rozvaha a výsledovka se musí naťukat do kolonek, příloha se vkládá jako soubor. Já tvořím XML soubor přiznání (+rozvaha+výsledovka se mi natáhne do příslušných kolonek) v mém SW, ten pak načtu na EPO, tam musím vložit opis přílohy, nechám zkontrolovat (!!!!!) a pak uložený XML soubor, který už obsahuje všechno pošlu datovkou. Bez kontroly na EPO neposílám na FU žádné podání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nepřiznali vám důchod, protože vám chyběly roky? Existuje odložený starobní důchod
Stát chystá největší test eDokladů. Úkol dostane více než milion Čechů
Den na českých horách 2026: Horské areály masivně investují do léta
Část OSVČ se bude moci EET vyhnout, pro nejmenší OSVČ ale výjimka paradoxně není
Více než milion OSVČ má nového průvodce. ČSSZ radí, jak správně plnit povinnosti
Jaké děti uvádět v hlášení? Finanční správa odpověděla na častý dotaz z praxe
18. 3. 2019 10:50
Dobrý den,
prosím o radu zkušenějších.
Podávám DAP přes portál finanční správy - v oddíle "vybrané údaje z účetnictví", kde vyplňuji rozvahu a výsledovku, je e-příloha, kde mám být "opis přílohy účetní závěrky" - zde mám přiložit svoji zpracovanou rozvahu a výsledovku? Přiložit jde ale pouze jedna příloha.
Děkuji.