Už to vidím (úplně nahoře, jakoby v názvu). OT naštěstí mi to vzalo jenom po jednom písmenu :-D
Když kliknete na jméno nicka, tak se zobrazí Profil uživatele s tím, že Údaj není veřejný. Nebo že je veřejný. V tom problém není.
Ale klikněte si na datum jednotlivé odpovědi u daného uživatele. A podívejte se na text "Názor k dotazu ..."
Hned budete vědět, kdo při registraci na toto fórum napsal jaké příjmení a jméno.
Např. u nick "VH", "pája", "Vladimír2",... - je tam jejich celé příjmení, celé jméno, titul,.....
Jejich osobní údaje jsou zde zveřejněny.
Na tento problém jsem již velice jemně upozornila 11.3.2019 v diskuzi, kterou založil pan Michael Hovorka dne 7.3.2019 s názvem "Změny diskuze, které právě programujeme". Tato diskuze šéfredaktora BC se mi zdála adekvátní pro to, abych v ní uvedla zjištěné nedostatky. Ale nikdo od té doby na tento problém nereagoval, nic se nezměnilo. K předchozím nedostatkům jsem hned na začátku března 2019 poslala mail, jak uvádíte. I tak některé nedostatky stále zůstávají. Viz. laikování, pravidla, ...
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
25. 3. 2019 11:46
Dobrý den,
víte, že u všech registrovaných uživatelů, kteří zde na diskusním fóru odpovídají, lze zjistit jejich příjmení a jméno, které uvedli při své registraci na tomto fóru?
Jak u nových odpovědí, tak u starých odpovědí.
Každý si zde může nyní přečíst, kdo se "skrývá" pod jakým zde "registrovaným" nickem.
Stačí, když si otevře nějakou jednotlivou odpověď, kterou tyto osoby pod svými nickem napsali (klikne na datum odpovědi).