a když na svátek mají naplánovanou směnu a oni ji odpracují? u klasického prac. poměru, kdy se pracuje od pondělí do pátku mi to je jasné, ale když mají takhle netradičně rozvrženou prac. dobu (6 dní v kuse pracují a pak mají 2 dny volna) - tak to mi není moc jasné. děkuji, paní Jasná
Je to úplně stejné. Zřejmě vám jde o duben. Pokud na pátek a pondělí velikonoční nemají naplánovanou směnu, nedostanou nic. Pokud ve svátek mají naplánovanou směnu a budou pracovat, pak jim zaplatíte odpracované hodiny a příplatek za svátek ,,vymění ,, za náhradní volno. Až budou čerpat náhradní volno, tak jim ho zaplatíte průměrem. Nebo po dohodě nebudou čerpat náhradní volno, ale dostanou práci ve svátek zaplacenou a v tom případě dostanou zaplacené hodiny + 100% příplatek za práci ve svátek. Pokud by pracovali nad úvazek, pak by náležel ještě příplatek za přesčas. Pochopil jste to? Pokud ne, tak dejte konkrétní příklad a vysvětlím vám to na něm.
víte, je mi 30, ze školy jsem vyšel před 10 lety a víte, jak to chodí v začátcích.... přímo na mzdovku jsem hned po škole nenastoupil a během těch 10 let se toho hodně změnilo...takže se to jinými slovy učím vše od začátku.... neustále platí (jako před 10 lety), že zaměstanec má nárok na noční příplatek, pokud odpracuje min. 3 hodiny v noci? nebo už ani to neplatí?
To neplatilo nikdy, musí dostat příplatek i třeba za 5 minut práce v noční době.
Ty 3 hodiny si asi pletete s definicí zaměstnance pracujícího v noci podle § 78 odst. 1 písm. k) ZP, která s odměňováním nijak nesouvisí.
Ještě k tomu rozvržení pracovní doby - pokud pracují 6 v týdnu, mají zaručen nepřetržitý odpočinek v týdnu, jak stanoví ZP?
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
15. 4. 2019 6:38
dobré ráno, naši zaměstnanci pracují v živ. výrobě a pracují tak, že dělají 6 dní v kuse a pak mají 2 dny volno.... neustále se to takto opakuje. jak se mám postavit ke svátkům, pokud na svátek připadá/nepřipadá jejich směna? mají nárok na příplatek/náhradu mzdy? děkuji