Dobrý den, děkuji. A je tedy správně že je jedno, zda pracuje či nepracuje na pojištěnou činnost o těchto prázdninách, když následně nastupuje na VŠ. Toto nemusím řešit? A nemusíme tedy ani požadovat rozhodnutí o přijetí? Když nedodá do října potvrzení o studiu na VŠ, tak mu v říjnové výplatě strhnu přeplatek.
Děkuji.
Rozhodnutí o přijetí ještě neznamená, že se stane studentem.
Sdělením rozhodnutí o přijetí ke studiu vzniká uchazeči právo na zápis do studia - srov. § 51 zákona o vysokých školách.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nepřiznali vám důchod, protože vám chyběly roky? Existuje odložený starobní důchod
Stát chystá největší test eDokladů. Úkol dostane více než milion Čechů
Den na českých horách 2026: Horské areály masivně investují do léta
Část OSVČ se bude moci EET vyhnout, pro nejmenší OSVČ ale výjimka paradoxně není
Více než milion OSVČ má nového průvodce. ČSSZ radí, jak správně plnit povinnosti
Jaké děti uvádět v hlášení? Finanční správa odpověděla na častý dotaz z praxe
18. 7. 2019 8:26
Dobrý den, prosím, Vás o radu. Zaměstnanec má dítě, které ukončilo SŠ maturitou. Je přijato na vysokou školu a zároveň si nyní přes prázdniny vydělává prý do 10 tis. Mohu dát zaměstnanci slevu na dítě i v době prázdnin. Já myslím, že ano, protože bude pokračovat soustavná příprava na povolání. Je to tak správně?
Mám něco požadovat od zaměstnance, aby mi to potvrdil (např. rozhodnutí o přijetí ke studiu na VŠ), zápis ještě neproběhl.
Ještě dotaz kdyby si dítě o prázdninách vydělávalo např. na DPP nad 10 tis., tzn. s odvody, platí to stejné, že ano? Na slevu by měl i tak nárok, že ano?
Děkuji.