Ze zkušeností vím, že po roce bude s největší pravděpodobností pozvána k posudkovému lékaři. Dostane dotazník, který musí vyplnit. A jeden z bodů je, zda pracuje a jaký má úvazek. Takže když to chce posuzující lékař vědět, tak k tomu zřejmě taky přihlíží......
Myslí si to ředitel firmy a i já, jelikož jde v lednu na nějaké velké vyšetření a tam se ukáže zda je vše v pořádku.
Teď nám jde spíš o lidskou stránku a ne pracovní. Paní nesmí nestydnout jelikož okamžitě dostává atb., teď zrovna jedny dobírá. Aby nenastoupila a něco se nestalo. Jednou už léčení prodělala a teď znova se objevila, ale na plicích. Tak jsem to myslela, proč počkat
Akutální verze je taková, že jí bezpečák pošle k "podnikovýmu" lékaři a uvidíme co nám napíše. Podle toho se zařídíme......
samozřejmě pokud napíše, že je práce schopná a ona bude chtít tak nastoupí, chce tedy na ploviční úvazek. Seznámím jí s tím, že je možné, že pokud půjde někdy před posudkovou komisi, může se stát, že vezmou v potaz, že pracuje a důchod seberou.
Jen aby o všem případných možnostech věděla.
Já nemám zkušenost, že by se někam chodilo, Pražská správa soc. zabezpečení, vše řeší korespondenčně. Poživateli ID zašle "pracovní dotazník" a vyzve ho, aby zároveň s ním zaslal lékařské zprávy, které má + vyjádření jeho registrujícího poskytovatele lékařských služeb.
V některých případech je výkon práce brán jako součást léčby.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
15. 10. 2019 8:17
Dobrý den, prosím o radu. mám zaměstnankyni, která od 25.10. bude pobírat plný invalidní důchod, do té doby je na neschopence, Chtěla by se vrátit aspoň na nějaký zkrácený úvazek. Půjde k podnik. lékaři a tam uvidíme co dál. Pokud lékař shledá, že může nadále pracovat, může mi jí dále zaměstnávat anebo musíme s ní rozvázat prac.poměr a případně pak dát DPP anebo nebude nemůže pracovat. děkuji