Na OSSZ ji nahlásíte, v druhu činnosti bude uvedeno T. U ZP si nejsem správnosti odpovědí jistá, doporučila bych vám zavolat přímo na její ZP a tam se informovat, jak postupovat.
Obraťte se na zdravotní pojišťovnu té ženy a zeptejte se. Stejně tak se můžete zeptat na příslušné správě sociálního zabezpečení. Ta žena u vás neskončila pracovní poměr, takže ji nemůžete hlásit, jako P, že nastoupila. Ona si při rodičovské dovolené vydělává víc než 10 tisíc a vy jí strháváte zdravotní i sociální pojištění. Takže na zdravotní pojišťovně ji nepřihlašujete ani neodhlašujete. A co se týká ELDP, tam byste měla mít dva řádky, za ten kalendářní rok, kterého se to týká. T jako DPP s počtem dní a výdělkem, a v prostoru pro RD X do všech měsíců, kdy neměla základ pro odvod sociálního pojištění.
Víte, mzdová a personální problematika byla vždy složitá, i když zaměstnavateli nedoceňována. Musíte se neustále osobně vzdělávat, sledovat zákony a jejich změny. Zdravotní pojišťovny a okresní nebo městské správy sociálního zabezpečení nemají zákaz poskytovat poradenství. Objednejte si časopis Národní pojištění a pravidelně ho studujte.
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
27. 11. 2019 9:43
Dobrý den,
prosím, jak je to s povinnostmi zaměstnavatele při nástupu zaměstnance na MD a RD?
Zaměstnankyně nastoupila na MD 3.2.2018, nepřetržitě pokračovala v RD. Letos v březnu 2019 nastoupila zpět na DPP při RD. Jaký kod měl být použitý? Jak je to s OSSZ? Hlásí se také? Nenašla jsem nic k porblematice.
VZP - Nástup na MD 02/2018 byl M, to je mi jasné. Ale nyní nevím, jaký kod měl být pro změnu. Nenastoupila na původní smlouvu , ale na novou na DPP. kod P se mi vrátil s chybou, nevím, jak opravit.
OSSZ - ?
děkuji. Heda