Zápočtový list
-
-
Zdeněk (neregistrovaný) 185.155.33.---
nejdu, končíme 20. 12. ale nikomu z vedení neřeknu, že od ledna nepřijdu. proto se ptám tak "hloupě"
-
katka2 (neregistrovaný) ---.red-83-34-194.dynamicip.rima-tde.net
Na vasem miste bych 2.1. zavolala tomu, kdo vydává ZL, zeptala se jestli poslali, a domluvila se, jestli pošlou nebo si přijdete nebo co a jak. Odevzdávat nemáte nic? Dovolená vybraná?
-
Aion (neregistrovaný) ---.ipv6.broadband.iol.cz
Proč by měl někomu volat? Končí-li PP 31.12.2019, povinností zaměstnavatele je potvrzení o zaměstnání vydat 31.12.2019. Pokud zaměstnavatel takto svoji povinnost nesplní, tazateli může vzniknout škoda, kterou má možnost na bývalém zaměstnavateli vymáhat.
-
katka2 (neregistrovaný) ---.red-83-34-194.dynamicip.rima-tde.net
Protože někdo raději škodám předchází, a někdo je rád nechá nastat, aby je pak mohl vymahat. Já jsem psala, co bych udělala já. I když mám zelenou, tak se rozhlédnu. Proto moji pozůstalí dosud nemuseli vymáhat škodu.
-
Aion (neregistrovaný) ---.ipv6.broadband.iol.cz
Já se také rozhlédnu, resp. řídím, mám zelenou a křižovatkou se plížím. Ale za chybu se platí, to platilo už v římském právu.
-
III (neregistrovaný) 46.227.168.---
Tak oni snad vědí do kdy s vámi uzavření pracovní poměr, ne ? Já tedy nevím, jestli to myslíte, jakože zaměstnavatele "potrestáte" ne co. Ale iniciovat jednání o případném prodloužení nebo skončení pracovního poměru můžete i vy, ne jen zaměstnavatel.
Dále u nás najdete
Internet Info BusinessCenter.cz (businesscenter.podnikatel.cz)
Server s informacemi pro podnikání.
Copyright © 1998 – 2019 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
28. 11. 2019 10:13
Dobrý den, moc děkuji za reakce k mému dotazu "Pracovní smlouva na dobu určitou" a chci se ještě zeptat, zda mi zaměstnavatel má vydat zápočtový list do nějakého termínu (např. do 5ti pracovních dní po ukončení smlouvy) a zda stačí poslat mailem či musí poštou?
děkuji