ANo... jste zlato... myslela jsem si to, ale setkala jsem se s tím poprvé,tak chybí JISTOTA... takže podstatě jen "převod peněz"..
Ostatní jsem už nějak nastudovala .... snad to bude dobře...
Děkuji moc za váš čas a přeji vám hezký ten předvánoční.. mě jste ho rozhodně zpříjemnil... Kaca
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 12. 2019 9:46
Dobrý den, prosím, sportovní klub získal investiční dotaci na rekonstrukci stadionu, ve smlouvě je uvedeno, že část nákladů bude spolek hradit ze svých finančních prostředků. Za účelem dotace byl zřízen účet u banky, na kterém probíhají pouze transakce týkající se této dotace. Vlastní finanční prostředky (potřebné k úhradě závazků-dodavatelských faktur) byly převedeny z běžného účtu spolku na účet zřízený spolkem pro dotaci. Jak zaúčtovat tento případ? Je to pouze převod peněz a stačí MD 261 (převod fin.) / D 221/01 (běžný účet) a po té MD 221.02 (účet pro dotaci) / D 261 ????
Účtuje se o této částce ještě jinak?? Ovlivní jiné (nákladové,výnosové,finanční účty???) děkuji moc všem za radu.....