OT. Vzhledem k chybám v nadpisu tohoto dotazu těžko říci, co jste kam podala a co Vám vlastně poradit. Možná že i tam byly chyby které znemožnili přijetí žádosti. Nebo bylo podáno ve formátu, který ČSSZ nepřijímá.
Zkuste se podívat zde na diskuzi - chybné podání formátu. Nebo dnešní, na které stránky se stačí podívat, abyste věděla, kde ČSSZ poskytuje služby s údaji, které se týkají vzniku, trvání či skončení DPN atd.
A poradila jsem, na toto téma v tomto a minulém týdnu zde již několikrát. Vč. zkopírování adresy kde lze příslušenou službu ČSSZ spustit. Naposledy dnes v 8:14.
OT. Jen asi raději odpovídám tam, kde si alespoň nadpis dotazu po sobě přečtou, když už ostatní diskutující prosí o radu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 1. 2020 9:27
Dobrý den, prosím Vás, dnes mi zaměstnanec přišel říct, že má nemocenskou, přinesl mi od Dr. okopírované rozhodnutí o DN. Že prý se doktorka na nás nemůže napojit.
7.1.2020 jsem přes e-portál zasílala žádost o zasílání/zrušení zasílání informaci o dočasných pracovních neschopnostech zaměstnanců.
Nevím zda jsem podala správnou žádost, aby nám chodili notifikace do datové schránky a nebo je problém mezi Dr. a OSSZ
Moc děkuji