Také mám špatné zkušenosti, vše mi chodí pozdě, zvednu telefon a volám doktorovi abych se ujistila, že nemoc je ukončená, pak zvednu telefon a volám na OSSZ, aby mi potvrdili, že zaměstnanec už je práce schopný. Mají v tom bordel. Zkuste zavolat na OSSZ a uvidíte. Pak prosím napište, abychom se také pobavili :-)))
Jde mi o názor, jak z toho, protože, co by se stalo, kdyby měl pracovní úraz, nemám v ruce, že je způsobilý pracovat, když nebude chodit do práce, bude mít A, zajímalo by mě, jak by se řešilo, to musím opravdu nahánět doktory, aby mi po telefonu sdělovali, že zaměstnanec má neschopenku ukončenou? A mohou mi to sdělit po telefonu?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 1. 2020 13:29
Dobrý den, prosím, už jste se setkali s tím, že vám přišel zaměstnanec do práce po nemoci, ale na stránkách Správy soc.zabezpečení , kam se přihlásím, je veden pod rodným číslem jako práce neschopný, mám ho poslat domů, než se na zmíněném úřadu probudí a pošlou ukončení neschopnosti, a kdo bude hradit zmíněné dny, kdy nechodí do práce a měl by? Děkuji.