Re: Letecký průkaz a daňové náklady-pros
My máme v účtu a i letadlo ULL.FU v Praze prošlo....
Re: Letecký průkaz a daňové náklady-pros
Letecký průkaz bych považovala za zvýšení kvalifikace a přemýšlšla o tom, zda je takováto kvalifikace nutná k zajištění a udržení příjmů. Pokud pak bude za zákazníky létat, aby jim poskytl lepší službu, tak proč ne? Zároveň tuto kvalifikaci získává i pro osobní potřebu /jako kdyby si dělal řidičák/. Jestli by si někdo troufl uhádat na FÚ více, než 50% nákladů, tak ať Vám poradí, jak na to. Ale řekla bych. že tu polovinu máte šanci obhájit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
EET se vrací od roku 2027, schválili poslanci. Dotkne se až 600 tisíc podnikatelů
Podnikatelům se nelíbí navrhovaný růst minimální mzdy, chtějí změnu valorizace
Kadeřník v mobilu. Nová česká aplikace pomáhá salonům s byznysem i organizací času
Zlatnictví začala studovat ve čtyřiceti. Diamanty jsou pro mě bez duše, říká Milena
Pokud Ústavní soud opět vyloučí platby kartou, EET 2.0 se sesype jak domeček z karet
Předčasný důchod automaticky neznamená, že člověk nechce pracovat
16. 12. 2005 8:21
Dobré ráno,
podnikatel, který se zabývá počítačovými službami si chce udělat pilotní zkoušky, které stojí 120 000,-Kč bez DPH a dát si je do nákladů.
Půjčoval by si letadla a létal po celé republice za svými klienty.
Prosím moc o vaše názory na tuto problematiku, možná se s tím už někdo setkal.
Mě se to nezdá, jsem téměř přesvědčená, že by to finanční úřad neuznal, ale je to neobvyklá věc.
Děkuji všem za jakoukoliv radu